Sânfurd live!

Wanneer:
15 september 2023 @ 19:30 – 20:30
2023-09-15T19:30:00+02:00
2023-09-15T20:30:00+02:00
Waar:
Kerkje Sandfirden
Contact:
Nienke de Heer
06-13664707

Sânfurd live op vrijdagavond 15 september, kom luisteren naar jazz, bossa nova, latin, blues en country!

Laat je meenemen op reis, kabbel mee op de stroom van vloeiende melodieën en warme harmonieën van Nienke de Heer en Johan Keus.

Nienke de Heer
Na 10 jaar te hebben gereisd in Spanje en Brazilië is ze weer geland op Friese bodem, haar geboortegrond. De van oorsprong geschoolde jazzzangeres verweeft de verworven veelzijdigheid van culturen in haar muziek en beweegt vocaal soepel van de ene in de andere muziekstijl.

De viool werd in de wilgen gehangen toen er niets anders dan klassieke lessen aangeboden werden. Zingen! Tijdens haar conservatoriumperiode rolde ze van het ene project in het andere waardoor ze een breed gamma aan stijlen met liefde zingt. Sinds kort weer terug in Nederland en met frisse Friese moed laat ze hier haar stem weer horen.

Johan Keus
Deze muzikant speelt vanaf jonge leeftijd gitaar en basgitaar. Zijn brede muzikale belangstelling bracht hem de hele wereld over met o.a. Ierse folk, Flamenco, Jazz, Blues, Pop, Experimentele Muziek, Soundscapes en Meditatie Muziek.

Meest recent is het samenspelen met broer Koos en drummer Wopke in de band “The Hurricanes”. Ze spelen avontuurlijke blues en rootsmuziek met veel ruimte voor improvisatie. In zijn eigen praktijk biedt hij gitaar- en basgitaar-les en pop-, blues- en jazz-workshops aan en is hij actief als studio muzikant. Sinds 2017 maakt hij met veel plezier muziek met en voor bewoners van bejaarden- en verzorgings-tehuizen.

Praktische info
U hoeft geen tickets te kopen, de entree is gratis. Na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage geven. Deze bijdrage komt goed terecht, want uw geld wordt besteed aan het behouden van het oude kerkje.