QR code geïntroduceerd op Sânfurd

Nu zo’n beetje iedereen weet wat een QR code is, heeft het bestuur van Stichting Sânfurd besloten deze code ook te introduceren in het kerkje van Sânfurd. 

De afgelopen jaren merkten we dat steeds minder mensen kleingeld op zak hebben. Bezoekers van het kerkje wilden wel een donatie doen voor het onderhoud van de kerk, maar hadden simpelweg geen geld bij zich om in de collectebus of in ‘it ponkje’ te doen. 

Daar is nu een nieuwe oplossing voor verzonnen: de betaalverzoek app van de Rabobank waar u naartoe wordt geleid door een QR code. Het is een simpele en veilige manier van betalen!

Met uw mobiele telefoon scant u de QR code die in de kerk hangt en dan komt u automatisch terecht op uw internet-bankieren pagina, vanwaar u een zelfgekozen bedrag kunt overmaken op de bankrekening van Stichting Sânfurd. 

Vanaf nu zal de QR code ingezet worden na afloop van concerten, lezingen e.d.  Ook vanaf deze website kunt u de QR code scannen en een eenmalige donatie overmaken naar het kerkje van Sânfurd.

Onze stichting heeft de ANBI  status, daarmee zijn onze beleidsplannen en boekhouding inzichtelijk. Zodoende bent u er zeker van dat uw gift goed wordt besteedt, bovendien is uw gift aftrekbaar voor de belasting.    

Papegaai fair op Sânfurd

Op zaterdag 14 augustus organiseert Stichting Sânfurd rondom het mooiste kerkje van Friesland een gezellige fair.

Inboedel Jan Papegaai
Bijzonder is dat we deze dag spullen verkopen van Jan Schuitemaker, alias Jan Papegaai. Jan is afgelopen januari overleden en heeft zijn bezittingen geschonken aan de kerk. Er zitten mooie vondsten tussen zijn excentrieke inboedel, kom kijken op de fair!

Kofferbakverkoop
Daarnaast kan iedereen zijn of haar tweedehands of zelfgemaakte spullen verkopen tijdens de kofferbakverkoop. Wil je hier ook staan met je spullen? Meld je dan tevoren aan bij Jeanette van de stichting en we kijken of er een mooi plekje voor je is.

Meer info vindt u hier

Verjaardagskalender voor alle donateurs

Omdat Stichting Sânfurd dit jaar nog geen programmaboekje kon maken vanwege de aanhoudende Corona perikelen, hebben we besloten alle donateurs te verrassen met een speciale verjaardagskalender!

Fotografen als Ronald de Jong, Hans Buren, Frank Plaum en Akkelien Reitsma wilden hieraan medewerking verlenen, waardoor nu de mooiste plaatjes heel wat toiletten opvrolijken…!

Bovendien kun je op de kalender lezen wat de namen van de maanden in het Frysk zijn.

De kalender is een collectors-item en is alleen verkrijgbaar voor donateurs. We hebben er nog een paar te vergeven voor mensen die nú besluiten donateur te worden. 

Vul daarvoor het formulier in, of stuur een berichtje naar StichtingSanfurd@gmail.com 

   

Sânfurd tweede Parel van het Platteland

Sânfurd is een Parel van het Platteland., dat wisten wij al lang.

Maar december 2019 werd bekend dat Sânfurd bíjna na de Henk Aalderink-prijs 2019 had gewonnen! Sânfurd eindigde op #2, na de Open Stal Kunstroute in Oldeberkoop.

De 10 verenigde plattelands gemeenten van Nederland, de P10, schreef deze wedstrijd uit, en maakte een route langs de 20 mooiste plattelandsparels, verdeeld over 8 provincies.

Download hier het boekje: https://p-10.nl/parels/

Met dank aan Ronald de Jong voor het mooie beeldmateriaal. 

 

Standhouders voor 23 juni gezocht!

Standhouders kunnen zich nu inschrijven voor de Sânfurd Simmer Fair op zondagmiddag 23 juni!

Ben of ken je iemand die leuke of lekkere producten aanbiedt en die het leuk vindt een gezellige zondagmiddag in het weilandje voor de kerk door te brengen? Neem dan contact op met Jannie of Jeltje van Wolthús

Opgave kan via:

Jannie Groenveld │06 – 20301893 │jantjegroenveld@gmail.com
Jeltje Walinga │06 – 30429975 │jeltjewalinga2@gmail.com

Klik hieronder voor meer informatie:

Snein 23 juny Sânfurd Simmer Fair