Verhalenavond

Wanneer:
26 november 2021 @ 19:30 – 22:30
2021-11-26T19:30:00+01:00
2021-11-26T22:30:00+01:00
Waar:
Kerkje Sandfirden

Helaas….! Geannuleerd vanwege de nieuwste corona maatregelen.

Is in ko… in ko? Kunnen tjirpende krekels applaudisseren in de warme stilte? Kun je het verleden voor de toekomst behouden? Kun je praten met muziek? In de taal van het hart is alles mogelijk!

Vrijdagavond 26 november is het eindelijk weer Verhalenavond in heel Friesland en zwaaien ook op Sandfirden de deuren open. Je luistert in en rondom het kerkje naar vier verschillende verhalen van vier verschillende vertellers op vier verschillende plekken in het dorp. Verhalen met stilte, met muziek, met magie en met visie!

Het thema dit jaar is ‘De taal fan myn hert’. Je scharrelt deze avond door het donker van kerk naar tuinhuisje en van schuur naar schuur…. Allemaal leuke plekjes waar je misschien nog nooit geweest bent. Laat je verrassen tijdens deze bijzondere avond in het schemerlicht! 

Meer informatie over het programma zullen we later bekendmaken op onze website. 

Je kunt je alvast opgeven voor groep 1: start om 19.30 uur (aanvang met koffie en thee) of groep 2: start om 21.00 uur (afsluiting met een borreltje).

Stuur een email naar StichtingSanfurd@gmail.com met je naam, het aantal personen en de voorkeurstijd.  

Toegang voor dit programma is gratis, een donatie voor het kerkje is van harte welkom! 

Trek warme kleren en makkelijke schoenen aan. Muts op, wanten aan, we gaan naar buiten!

Wat betreft de Corona maatregelen: er kunnen een maximaal aantal mensen deelnemen aan dit programma, zodat wij de 1,5 meter afstand tussen de bezoekers kunnen garanderen!

Helaas hebben we dit evenement moeten annuleren wegens de nieuwe corona maatregelen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor nieuwe evenementen.