Ambrosia a cappella

Wanneer:
26 september 2021 @ 15:00 – 16:00
2021-09-26T15:00:00+02:00
2021-09-26T16:00:00+02:00
Waar:
Kerkje Sandfirden
Ambrosia a cappella @ Kerkje Sandfirden

Ambrosia a cappella is een zanggroep, bestaande uit drie zangers en drie zangeressen, die voor het eerst komt optreden in het sfeervolle kerkje van Sandfirden. Hier hoor je vocaal op z’n fijnst! 

Repertoire
Het resultaat: een spannende muzikale mix, en vocaal vakmanschap waar je blij van wordt. Een uitdagend jazzstuk, mystieke klankpaletten, bekend popnummer in een onbekend jasje, improvisatie, vette soul met vocal percussion; Ambrosia doet het allemaal.

Artiesten
Van vocalist tot dirigent tot componist, alle leden hebben hun eigen stevige wortels in de muziekpraktijk. En iedereen neemt zijn of haar eigen expertise mee. Ambrosia a cappella bestaat uit Marko Maresch (bas), Christoph Mac-Carty (bariton), Alfred de Jonge (tenor), Pien Schneider (alt), Elke Jansen (mezzo) en Vera Westera (sopraan). Laaf je aan de vocale godenspijs die Ambrosia heet!

Tickets
Toegang is gratis, maar opgave is verplicht vanwege het maximum aantal gasten dat wij deze middag kunnen placeren in de kerk. Neem contant geld mee voor een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten en de kerk, en om na afloop een drankje te kunnen kopen.

Bekijk alvast de promo op YouTube!

Geef je op via StichtingSanfurd@gmail.com