Papegaai fair

Wanneer:
14 augustus 2021 @ 14:00 – 18:00
2021-08-14T14:00:00+02:00
2021-08-14T18:00:00+02:00
Waar:
Sandfirden
Kosten:
Gratis
Contact:
Jeanette Valkema
06-12872545

Eindelijk kunnen we weer los!

Op zaterdagmiddag 14 augustus van 14.00-18.00 uur organiseert Stichting Sânfurd de Papegaai fair: een gezellige markt rondom het oude kerkje van Sandfirden en op het grasveldje aan het water van It Hop.

Inboedel Jan Papegaai
Bijzonder is dat we deze dag spullen verkopen van Jan Schuitemaker, alias Jan Papegaai. Jan is afgelopen januari overleden en heeft zijn bezittingen geschonken aan de kerk. Er zitten mooie vondsten tussen zijn excentrieke inboedel, kom kijken op de fair!

Kofferbakverkoop
Daarnaast kan iedereen zijn of haar tweedehands of zelfgemaakte spullen verkopen tijdens de kofferbakverkoop. Wil je hier ook staan met je spullen? Meld je dan tevoren aan bij Jeanette van de stichting.

Hapje en drankje
Kom genieten van een hapje en een drankje, op het Leechhiem staat een gezellig terras klaar. De opbrengst van de drankenverkoop is voor het onderhoud van de kerk. Er zijn heerlijke boerderij-ijsjes van Theetuin Westhem, er is vers gerookte paling en vegan soep van de BBQ verkrijgbaar.  Vinyl DJ Foeke zorgt voor een fijne sfeer met zijn vintage plaatjes.

Entree en registratie
De entree is gratis voor bezoekers, wel dien je je bij aankomst te melden bij onze ontvangstbalie, waar je je naam en emailadres achterlaat.

Corona
Je bent alleen welkom als je geen verkoudsheidsklachten of koorts hebt. Je blijft op 1,5 meter van andere bezoekers en standhouders. Registratie bij aankomst is verplicht. We hebben één looprichting op de fair en die is met de klok mee.     

Regels standhouders
Iedereen die spullen wil verkopen doneert bij aanvang van de fair 5 euro aan de kerk als ‘standgeld’. Je zorgt zelf voor een kofferbak, kruiwagen of een tafel. Auto’s waarvan de kofferbak niet gebruikt wordt, moeten na de opbouw van het terrein af. De organisatie wijst je een plek toe.  Heb je stroom nodig, vraag dit dan vooraf, dan kunnen we er rekening mee houden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.