Sânfurd in Under de Toer boek

Afgelopen donderdag was het zover; de presentatie van het Under de Toer boek. Het bestuur van Stichting Sânfurd was uitgenodigd in de prachtige Grote Kerk van Leeuwarden, daar waar Marijke Meu met 2 schedels begraven ligt. Daar werd terug geblikt op de 31 voorstellingen die in 2018 plaatsvonden in kerken verspreid door heel Friesland.  

Naderhand mochten wij het Under de Toer boek in ontvangst nemen. Het boek lijkt van buiten op een bijbel. Volgens artistiek leider Jos Thie lijkt de inhoud er ook erg op, want ook dit is een verzameling verhalen. 

De verhalen werden geschreven door toneelschrijver Bouke Oldenhof en de prachtige foto’s werden gemaakt door beeldmaker Heleen Haijtema. Onze huisfotograaf Ronald de Jong maakte de groepsfoto die in het boek te zien is.  

Wij zijn erg blij met deze mooie herinnering aan het project ‘De 7 fan Sânfurd’. 

Op de foto in kealtsje fan Durk en Ytsje Rijpma – De Band